Agripool vacature in Tanzania en Oeganda


Datum en tijd
18 januari 2020 tot 24 januari 2020
Bijdrage
Externe activiteit, kosten bekend bij organisator (zie omschrijving / download)
PE-punten
10

Er zijn nog geen deelnemers aangemeld.

De kaart wordt geladen…


Agripool vacatures in Tanzania en Oeganda
 

Korte omschrijving agripool opdracht Tanzania

Agriterra zoekt één coöperatieve en business expert als agripooler voor het opzetten van een strategisch plan bij TUCOCPRCOS Ltd, een primaire coöperatie voor primair suikerriet en andere gewassen, zoals maïs en rijstvelden. De coöperatie telt 3.331 leden, waarvan 1.703 onder de 35 jaar oud, en bevindt zich in Turiani ward, Mvomera district, Morogoro, Tanzania. Heb jij ervaring met agrarische bedrijfsontwikkeling, kennis van coöperatieve organisatiestructuren en ben je bekend met loyaliteitsissues van leden? Lees dan de uitgebreide Terms of Reference en de vacature voor deze agripool opdracht (Engels).

Deze missie neemt ruim een week in beslag, exclusief verslaglegging over de agripool, wat nadien gedaan wordt. De meest geschikte tijd voor de missies is eind januari 2020 (zo spoedig mogelijk).
 

Korte omschrijving agripool opdracht Oeganda

Agriterra zoekt één agripooler voor het uitvoeren van een compleet cooperatief assessment gebaseerd op het "Agriterra cooperative assessment tool" bij Muhame Financial Services Cooperative Ltd (MFSCL), een spaar- en kredietinstituut gevestigd aan de Masheruka Road in Kabwohe Town, Sheema Municipality in Oeganda. Met dit assessment is het de bedoeling om tot een goed onderbouwd advies te komen ten basis van een mogelijk partnerschap tussen Agriterra en genoemde coöperatie. Bij een positief advies dient vanuit assessment een samenwerkingsvorm alsmede een actieplan te kunnen worden genomen. Uitgebreide agripool opdrachtomschrijving in bijgelegen Terms of Reference (Engels).

Deze missie neemt ruim een week in beslag, exclusief verslaglegging over de agripool, wat nadien gedaan wordt. De meest geschikte tijd voor de missies is begin februari 2020.
 

Meer weten?

In de bijlage tref je de volledige vacature omschrijving aan van deze agripool opdracht evenals de Terms of Reference (beiden in het Engels). Bij interesse kan contact opgenomen worden met Paul Daniëls (telefonisch 06 470 80 671).

Downloads