Agripooler Melkveehouderij in Kenya


Datum en tijd
6 maart 2023 01:00 tot 7 maart 2023
Locatie
Mang'u Dairy Cooperative, Kenya
Bijdrage
Externe activiteit, kosten bekend bij organisator (zie omschrijving / download)
PE-punten
10

Er zijn nog geen deelnemers aangemeld.

De kaart wordt geladen…

Agripooler gevraagd voor Kenya

Inmiddels ingevuld door Jan van Beekhuizen

Agriterra vraagt voor een opdracht in de melkveehouderij bij de progressieve zuivel coöperatie Mang'u in Kenya een adviseur met gedegen kennis van de praktijk en gang van zaken in de melkveehouderij in een coöperatieve setting. De voorkeur gaat uit naar een agripooler met ervaring in het toepassen van Agriterra’s bedrijfsassessments voor zuivelcoöperaties.  

Doel van de opdracht is het verkrijge van diepgaand begrip over de praktijk en prestaties van Mang’u Progressive Dairy FCS. Als het assessment voldoende vertrouwen geeft om samenwerking aan te gaan, dan is het de bedoeling om  gezamenlijk een actieplan en strategie te ontwikkelen voor Agriterra’s ondersteuning naar Mangu Progressive Dairy FCS.

Aan het einde van de missie wordt een verslag verwacht met daarin:

  • complete inhoudsbeschrijving van de resultaten van de missie 
  • advies of het partnerschap met Mang’u progressive Dairy FCS toepasbaar is en
  • of het bedrijfsassessment laat zien dat er een mogelijk partnerschap tussen Mang’u Progressive Dairy FCS en Agriterra, uitgewijd met actieplan, inclusief tussenstappen en -doelen bereikt kan worden aan het einde van 2023. 

Deze agripool opdracht zal vijf dagen in beslag nemen, zo spoedig mogelijk beginnen maar niet later dan week 12 (20 tot 24 maart) plaats vinden en zal uitgevoerd worden door de agripooler en Wilfred Chepkwony (lokale cooperatieve adviseur). De agripooler zal ter plaatse werkzaam zijn.

Meer informatie over Mang'u Progressive Dairy FCS alsmede de opdracht, tref je aan in de vacature-omschrijving bij downloads (hieronder).

Downloads


Bekijk alle activiteiten in de rubriek: