Agriterra combinatie opdracht in China


Datum en tijd
19 juli 2018 tot 25 juli 2018
Locatie
Ten noorden van Chengdu, China
Termijn
29 juni 2018 (de uiterste aanmelddatum)
Laatste mogelijkheid tot restitutie is één week voorafgaand aan de bijeenkomst
Bijdrage
Externe activiteit, kosten bekend bij organisator (zie omschrijving / download)
PE-punten
12

Er zijn nog geen deelnemers aangemeld.

De kaart wordt geladen…

Agriterra combinatie opdracht in China

bij Yubi Orange Cooperation en Jiangyou Federation

 

Missie omschrijving

Voor een gecombineerde missie bij een bloedsinaasappel coöperatie in China, zoeken we twee agripoolers met expertise in waarde-toevoeging in  de keten. Denk aan productoptimalisering, toegevoegde waarde en vermarkting). Ervaring met agrarische coöperatieve organisaties is onontbeerlijk. Als je ervaring hebt in Azië en met name China, is dat een pré, waarbij de hoofdtaak zal bestaan uit het samen met de beide organisaties opzetten van een gedetailleerd strategisch plan drie respectievelijk vijf jaar. Achtergrond:

Yubi Orange Cooperation is een door de boeren zelf geleide organisatie in 2009 gesticht. Momenteel hebben ze 10.000 mu (666 hectare) bloedsinaasappelen in een door 209 leden geleide coöperatie.

Jiangyou federatie is eenregionale federatie met 96 coöperatieve leden die verschilende agrarische prodcten verbouwen, zoals groenten en fruit, aquacultuur en rijst, waaronder ook agriproducten voor Chinese medicijnen.

Ben je flexibel, vrij van stress, optimistisch,geduldig en pragmatisch ingesteld? Dan ben jij wellicht de juiste persoon voor deze opdracht. De opdracht duurt in het totaal tien dagen en vindt plaats in de tweede helft van juli.

Meer weten?

In de bijlage tref je twee volledige vacature omschrijvingen aan van deze combinatieopdracht. Bij interesse kan contact opgenomen worden met Paul Daniëls (mail: paul @vabnet.nl of telefonisch 06 470 80 671).

Downloads