Agriterra opdrachten in Ethiopië


Datum en tijd
18 oktober 2018 tot 26 oktober 2018
Locatie
Tsehay en Rasgayint Unions, Ethiopië
Termijn
1 oktober 2018 (de uiterste aanmelddatum)
Laatste mogelijkheid tot restitutie is één week voorafgaand aan de bijeenkomst
Bijdrage
Externe activiteit, kosten bekend bij organisator (zie omschrijving / download)
PE-punten
10

Er zijn nog geen deelnemers aangemeld.

De kaart wordt geladen…

Agriterra opdracht in Ethiopië

Missie omschrijving

We zoeken twee agripooler voor een opdracht bij Tsehay en Rasgayint Farmers Cooperative Union in Ethiopië. Gelijktijdig zoeken we twee agripoolers voor een gelijkwaardige opdracht bij Setit, Dansha and Lemlem welkait Farmers Cooperatives Union, ook in Ethiopië. De opdrachten bestaan uit het coachen van de uitvoering van het strategische plan en het toepassen van de eerder vastgestelde KPI's (kritieke prestatie-indicatoren) om zodoende de prestaties te toetsen en optimaliseren. De projecten vinden plaats in het kader van het programma "farmers fighting poverty" en deze missies worden uitgevoerd samen met het lokale Agriterra ET team.

Beide missies nemen ongeveer negen werkdagen in beslag, exclusief verslaglegging over de agripool, wat nadien gedaan wordt. De meest geschikte tijd voor de missies is oktober 2018 (voorkeur van 18 tot en met 26 oktober).

Meer weten?

In de bijlage tref je de "Terms of Reference" aan van deze opdrachten met alle details. Bij interesse kan contact opgenomen worden met Paul Daniëls (mail: paul @vabnet.nl of telefonisch 06 470 80 671). Benoem dan wel duidelijk in welke opdracht je het meest geïnteresseerd bent.

Downloads