Agriterra vacatures: coöperatieve bedrijfsanalyses Oeganda


Datum en tijd
3 april 2020 tot 11 april 2020
Locatie
Oeganda
Termijn
10 april 2020 (de uiterste aanmelddatum)
Laatste mogelijkheid tot restitutie is één week voorafgaand aan de bijeenkomst
Bijdrage
Externe activiteit, kosten bekend bij organisator (zie omschrijving / download)
PE-punten
10

Er zijn nog geen deelnemers aangemeld.

De kaart wordt geladen…

Agriterra vacatures

Coöperatieve bedrijfsanalyses Oeganda


Voor twee coöperatieve assessments in Oeganda zoekt Agriterra agripool experts.

Kyempara farmers cooperative is een coöperatie, die is begonnen in juli 2008 en zich richt op het verzamelen, verwerken en vermarkten van zonnebloemen en zonnebloemolie. Hierbij zetten ze zich bewust in om sterker te staan tegen veranderingen in klimaat en milieu middels eenvoudige aangepaste technologiën, die de productie van hun 3.360 leden kunnen bevorderen en hun risico's verkleinen.

TAABU Integrated cooperative society is een coöperatie in Bulambuli District (Oost Oeganda) die in December 2013 haar licht zag en zich richt op de productie van maïs, soja en sperziebonen met volop aandacht voor het welzijn van haar 2.931 leden (2019) en het bevorderen van hun inkomen. De opdracht is gefocust op de soja waarde-keten, van het promoten van een goede agronomische praktijk, groei van productie en collectieve marketing.

Spreek je vloeiend Engels en heb je ervaring in coöperatieve organisatiestructuren? Dan is Agriterra op zoek naar jou! Je zult als bedrijfsexpert de coöperaties helpen met evalueren en analyseren van de bedrijfsvoering.

Voorkeursperiode van deze opdrachten is april 2020. Aanmelden zo snel mogelijk, dus reageer als je jezelf in de bijgelegen "Terms of Reference" herkent, in deze periode kunt en geïnteresseerd bent.

 

Downloads