Agriterra vacatures: haalbaarheidsonderzoek Tanzania


Datum en tijd
16 mei 2020 tot 24 mei 2020
Locatie
Njombe town Tanzania
Bijdrage
Externe activiteit, kosten bekend bij organisator (zie omschrijving / download)
PE-punten
12

Er zijn nog geen deelnemers aangemeld.

De kaart wordt geladen…

Agriterra vacatures

Haalbaarheidsonderzoek / opzetten business case Tanzania


Voor een Agripool opdracht in Tanzania is Agriterra op zoek naar een specialist in het opzetten van een business case / doorvoeren van een haalbaarheidsonderzoek voor een unie van coöperaties. In Njombe town, hoofdstad van de gelijknamige regio in de zuidelijke hooglanden van Tanzania bevindt zich de Njombe Regional Cooperative Union (NJORECU) met onder haar hoede 67 coöperaties, die in het totaal 7.210 boerenleden verenigen. NJORECU wil een kunstmest fabriek opzetten, zodat de leden goedkoper en sneller bij hun eigen coöperaties kunstmest kunnen betrekken. Het onderzoek dient de haalbaarheid in kaart te brengen,evenals de wijze hoe de investeringen gedaan kunnen worden. De opdracht staat gepland voor de maand mei en vraagt iemand, die een bekend is met het opzetten van business cases en ervaring heeft met haalbaarheidsonderzoek.

Spreek je vloeiend Engels en ben jij in staat om bovenomschreven opdracht uit te voeren? Dan is Agriterra op zoek naar jou! Je zult als bedrijfsexpert de coöperaties helpen met evalueren en analyseren van de bedrijfsvoering.

Voorkeursperiode van deze opdrachten is midden mei 2020. Aanmelden zo snel mogelijk, dus reageer als je jezelf in de bijgelegen "Terms of Reference" herkent, in deze periode kunt en geïnteresseerd bent.

.

 

Downloads