Inspiratiedag 2 Certificeringsgroep 17


Datum en tijd
15 september 2022 12:00 tot 20:00
Locatie
Peer! Seats2Meet, Maanlander 14A 3824 MP Amersfoort
Bijdrage
Leden* € 385,- excl. BTW
* Leden zijn volwaardig, aspirant of erelid
PE-punten
4
Toegankelijkheid
Deze activiteit is alleen voor vab-leden toegankelijk
 
Dhr. ing. A.J. (Arjan) de Jong ab
Alfa Accountants en Adviseurs (IJsselstein)
 
Dhr. ir. A. (Arend) Hoekstra RB ab
van der Veen & Kromhout
 
Dhr. ir. E.F.J. (Jeroen) van den Hengel ab
Alfa Accountants en Adviseurs (Wageningen)
De kaart wordt geladen…

Tweede inspiratiedag


Certificeringsgroep 17

De vab streeft naar ontwikkeling en kwaliteit van haar leden, naar leden met ambitie. Jullie Persoonlijke Ambitie Plan (PAP) zijn alweer een flinke tijd gelden opgesteld, al jaren volop in ontwikkeling en in de eerste inspiratiedag in de groep en met de trainer de ervaringen uitgewisseld. Nu is het tijd om je hieraan nog één keer te staven, wat leidt tot de definitieve bekrachtiging van je ab-titel. 

 

Voortgangsrapportage

Leren is een continu proces, waarin het belangrijk is regelmatig terug te koppelen om te kijken waar je staat in je ontwikkeling, hoe het gegaan is en of je voorgenomen ontwikkeling realistisch is. Dat doen we met elkaar op deze tweede en finale inspiratiedag. Jouw Persoonljke Ambitie Plan (PAP) heb je waarschijnlijk opgesteld op basis van het GROW model en is beoordeeld op SMART. Dat zijn daarmee een mooi handvatten om de stand van zaken in beeld te brengen. Dat doen we samen in de voor jou inmiddels vertrouwde groep en onder leiding van de trainer die je ook heeft begeleid in het opstellen van je PAP: Lianne Veenstra

Aangezien certificeringsgroepen 17 met tien personen groot is en een datum bepalen moeilijk was, kan het zijn dat kandidaten uiteindelijk op gekozen datum niet kunnen. Zij kunnen derhalve gebruik maken van de optie om een persoonlijk afrondend gesprek te hebben met één van de trainers ter afsluiting van hun certificeringstraject. 

 

Programma

12:00 uur  Ontvangst met eenvoudige lunch
13:00 uur  Aanvang inspiratiedag 2
Trainer Lianne Veenstra bespreekt in de groep de stand van zaken van jullie PAP's, maar zal ook ruimschoots individueel met de deelnemers spreken.
16:00 uur  Pauze
16:30 uur  Voortgang inspiratiedag 2
19:00 uur  Afsluiting en buffet
20:00 uur  Einde