Leergang Waardegericht Leiderschap en Duurzame Ontwikkeling


Datum en tijd
29 maart 2018 12:00 tot 13:00
Termijn
22 maart 2018 (de uiterste aanmelddatum)
Laatste mogelijkheid tot restitutie is één week voorafgaand aan de bijeenkomst
Bijdrage
Externe activiteit, kosten bekend bij organisator (zie omschrijving / download)
PE-punten
Externe activiteit, PE-punten bekend bij organisator (zie omschrijving / download)

Er zijn nog geen deelnemers aangemeld.

De kaart wordt geladen…

Als bestuurder, ondernemer of professional heb je te maken met een maatschappelijke realiteit die voortdurend verandert.  We leven in een tijd van ingrijpende transities, de hele wereld omvattend én dichtbij huis, met consequenties voor iedereen en alle facetten van het leven. Zoals het was is definitief voorbij, en hoe het wordt weten we niet. Toch staan we elke dag voor keuzes die bepalend zijn voor de toekomst van onszelf, onze organisaties en bedrijven en onze wereld.  
 
De leergang Waardengericht Leiderschap en Duurzame Ontwikkeling helpt om op basis van je  persoonlijk waarden en in verbinding met anderen een koers uit te stippelen. Een koers die zin geeft aan jouw werk en dat van je collega’s én tegelijk maatschappelijke betekenis geeft aan je bedrijf of organisatie. 
 
Atelier Waarden van het Land is een coöperatief netwerk waarin landbouworganisaties en coöperaties actief participeren. Het Atelier werkt nauw samen met HAS Hogeschool. We weten daarom wat er speelt, kennen de leer- en opleidingsbehoeften van binnenuit en maken gebruik van moderne leermethoden. Kijk op www.haskennistransfer.nl voor meer informatie.

Gedetailleerde informatie tref je hier aan.

 

Wil je liever eerst vrijblijvend een voorproefje van wat je kan verwachten tijdens de lessen? Kom dan naar de proefles op 22 februari. Aanmelden voor deze gratis les is nog mogelijk.

De leergang omvat in totaal vijf bijeenkomsten, zes dagen, met als startdatum donderdag 1 oktober 2017. Voorafgaand aan leergang vindt er een intakegesprek plaats met de moderator. Tussentijds zijn er twee intervisie-bijeenkomsten en wordt er gewerkt aan een opdracht.