Open dag voorbeeldbedrijf Peek

energieneutraal melken


Datum en tijd
21 september 2017 13:00 tot 16:00
Locatie
Boerderij familie Peek, Bovendijk 38 3648 NM Wilnis
Bijdrage
Externe activiteit, kosten bekend bij organisator (zie omschrijving / download)
PE-punten
Externe activiteit, PE-punten bekend bij organisator (zie omschrijving / download)

Er zijn nog geen deelnemers aangemeld.

De kaart wordt geladen…

De familie Peek is één van de drie deelnemers aan het project Voorbeeldbedrijven Energieneutrale Melkveehouderij in Utrecht. De voorbeeldbedrijven laten in dit project zien wat in de praktijk mogelijk is op het gebied van energiebesparing en duurzame opwekking van energie.

De open dag wordt georganiseerd door het project Efficiënt op weg in samenwerking met het project Voorbeeldbedrijven. Beide projecten vallen binnen het traject Energieneutrale Melkveehouderij. De inzet is dat de melkveesector in 2020 een kwart van de elektra verbruikt van 2014. De rest is bespaard of door de sector zelf duurzaam opgewekt.

Het traject Energieneutrale Melkveehouderij maakt deel uit van de Agenda Vitaal Platteland. De provincie Utrecht, gebiedscoöperatie O-gen en programmabureau Utrecht-West werken samen aan een krachtig en vitaal landelijk gebied. Waar iedereen nu, maar ook in de toekomst van kan genieten en waar ondernemers blijvend een gezond bedrijf kunnen runnen.

Aanmelden
U kunt zich voor het bedrijfsbezoek aanmelden via het document in de bijlage, waarin ook meer details over deze Open Dag. Toegang is gratis.

Downloads