Vragenuur BAS-register en Subsidiemodule | Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs

Vragenuur BAS-register en Subsidiemodule


Datum en tijd
17 november 2020 11:00 tot 12:00
Locatie
Online (Zoom),
Termijn
16 november 2020 (de uiterste aanmelddatum)
Laatste mogelijkheid tot restitutie is één week voorafgaand aan de bijeenkomst
Bijdrage
Kosteloos voor vab-leden
PE-punten
N.v.t.
Toegankelijkheid
Deze activiteit is alleen voor vab-leden toegankelijk

Er zijn nog geen deelnemers aangemeld.

De kaart wordt geladen…

Vragenuur BAS-register en Subsidiemodule


Wil jij weten wat er nu precies van je verwacht wordt, wanneer je de gang naar het Bedrijfsadviseringssysteem (BAS) wilt maken als onafhankelijk bedrijfsadviseur? Misschien juist wel, omdat je dacht dat je er al instond en dat dit dus automatisch zou gaan, maar dus toch nog niet alle duidelijkheid hebt rondom die nationale aandachtsgebieden? Heb jij vragen rondom de Subsidiemodule Agrarische Bedrijfsadvisering en Educatie (Sabe) en hoe jij straks kennisvouchers van je klanten kunt verzilveren? Dan is dit vragenuur wellicht een eye-opener, waarna je aan de slag kunt om dat fel begeerde kruisje achter een bepaald aandachtsgebied te krijgen in dat BAS-register.

Bij het vab secretariaat werken we momenteel volop aan het verwelkomen van nieuwe vab-leden en BAS-gebruikers, waarnaast er driftig wordt gewerkt aan het accorderen van een aangezwelde stroom PE-punten, evenals het beantwoorden van individuele vragen en het aanleggen van dossiers, die uiteindelijk zullen gaan leiden tot - straks - een goed gevuld BAS-register met een mooie verdeling over de aandachtsgebieden, zodat boer en tuinder straks met kennisvouchers nog meer vakkennis en adviesvaardigheid op zijn erf kan verwachten via die kennisvouchers waar iedereen het over heeft. Dat alles hangt dus samen en we geven graag uitleg.

In kleine groepjes en middels een online vragenuur (Zoom), waarvoor je je hier kunt inschrijven, legt Paul Daniëls uit hoe de werking van de Sabe in elkaar steekt en hoe je als lid van de vab de gang naar de BAS-commissie het meest effectief maakt. In die commissie wordt één ieder nog eens aan de tand gevoeld over het hebben van expertise op het gekozen aandachtsgebied en de onafhankelijkheid, die vereist zijn om in het BAS-register te worden opgenomen. Daarna is er ruim de tijd voor iedereen om gericht vragen te stellen over de praktische kant van het BAS. Er zullen meerdere vragenuren op de kalender verschijnen.

Tot ziens in het vragenuur!

Vragenuren

Dinsdag 3 november van 14:00 tot 15:00 uur - inschrijving open
Donderdag 5 november van 14:00 tot 15:00 uur - inschrijving open
Maandag 9 november van 11:00 tot 12:00 uur - inschrijving open
Woensdag 11 november van 15:00 tot 16:00 uur - inschrijving open
Maandag 16 november van 16:00 tot 17:00 uur - inschrijving open
Vrijdag 13 november van 13:00 tot 14:00 uur - inschrijving open
Dinsdag 17 november van 11:00 tot 12:00 uur - inschrijving open
Woensdag 18 november van 16:00 tot 17:00 uur - inschrijving open
Maandag 23 november van 16:00 tot 17:00 uur - inschrijving open


Bekijk alle activiteiten in de rubriek: