Webinar GLB-vouchers voor advies Laat ze niet liggen


Datum en tijd
12 maart 2024 19:00 tot 20:00
Locatie
Online vanuit Studio Nieuw Oogst te Zwolle,
Bijdrage
Kosteloos voor vab-leden*
Kosteloos voor niet-vab-leden
* Leden zijn volwaardig, aspirant of erelid
PE-punten
N.v.t.
Toegankelijkheid
Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk

Er zijn nog geen deelnemers aangemeld.

De kaart wordt geladen…

Webinar GLB-vouchers voor advies: Laat ze niet liggen!


In nauwe samenwerking met AgriPers en Nieuwe Oogst en vanuit hun studio in Zwolle, brengt de vab het webinar "Vouchers voor innovatief advies" voor boeren en tuinders. Deze vouchers bestaan alweer meerdere jaren en veel adviseurs (zeker de erkende) zijn hiermee inmiddels mee bekend. Maar hoe zit het met de klant, boeren en tuinders, agrarische ondernemers in Nederland? Weten die dat deze vouchers er zijn voor hen en wat ze kunnen bijdragen op hun bedrijf bij vragen over kringlooplandbouw elementen en verduurzaming van hun ondernemerschap? Dit webinar is bedoeld voor jouw klant. Kijk zelf, maar geef het ook door aan jouw klanten!
 

Webinar voor boer en tuinder op zoek naar ideeën, oplossingen, advies

Heb je als agrarisch ondernemer een innovatief idee voor je bedrijfsvoering of wil je meer leren over het verduurzamen van je bedrijf? RVO geeft vouchers uit voor advies bij innovaties in de agrarische wereld. Wat heb je daar als agrarisch ondernemer aan? En hoe kun je een voucher scoren? Op die vragen geeft dit webinar een antwoord.

In de vorm van diverse soorten vouchers verleent RVO subsidie aan boeren en tuinders die - samen met een bekwame onafhankelijke adviseur - een bepaalde innovatie willen onderzoeken of bewerkstelligen op hun bedrijf. Dit webinar geeft inzicht in hoe je als agrarisch ondernemer hier gebruik van kunt maken, welke doelen de innovatievouchers kunnen hebben en wat de functie van de BAS-erkenning is binnen dit subsidiesysteem. Met medewerking van:

  • Gertjan Stokkers, melkveehouder in Haaksbergen en zijn bedrijfsadviseur Arjan Strootman van AgroAdvies Oost-Nederland
  • Arne van Schot, melkveehouder in Oude Pekela en zijn adviseur Dairy Farming Albart Coster, mede-eigenaar van Dairy Consult
  • Antoine Wouters van den Oudenweijer, Frank Pisters en Paul Daniëls van Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs (vab)
  • het gesprek wordt geleid door Esther de Snoo, hoofdredacteur van Nieuwe Oogst.

Dit webinar is voor alle boeren en tuinders die innovatieve oplossingen zoeken en hierover met een erkend adviseur willen sparren, zonder dat hier meteen een hoge factuur van komt. Hiervoor is de GLB kennisvoucher de uitkomst bij uitstek. Ook agrarische bedrijfsadviseurs die hun klant voorop stellen, onafhankelijk zijn en hun kwaliteit willen laten borgen heten we welkom in dit webinar.

Inschrijven kan via de website van Nieuwe Oogst webinars.