Webinar grenzeloos adviseren bij PUM


Datum en tijd
5 juni 2024 15:15 tot 16:30
Locatie
Online (Teams),
Termijn
4 juni 2024 (de uiterste aanmelddatum)
Laatste mogelijkheid tot restitutie is één week voorafgaand aan de bijeenkomst
Bijdrage
Kosteloos voor vab-leden*
Kosteloos voor niet-vab-leden
* Leden zijn volwaardig, aspirant of erelid
PE-punten
N.v.t.
Toegankelijkheid
Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk
Dhr. W.A. (Wim) Honkoop
PPP-Agro Advies West BV
 
Dhr. ing. J. (Jan) van Beekhuizen
Van Beekhuizen consultancy
Mevr. W.A. (Wija) Koers Drent
Wija Digital marketing
 
 
Dhr. ing. S.H. (Sieto) van Houten
Van Houten & Jacobi (Elsloo)
Dhr. drs. J. (Jonne) Twerda MBA Msc
Eenmanszaak J. Twerda
De kaart wordt geladen…

Webinar grenzeloos adviseren bij PUM


PUM ondersteunt ondernemers in opkomende markten in de landbouw met experts die op vrijwillige basis hun kennis delen. We willen samen met de lokale ondernemers en in de keten positieve impact creëren op economie, milieu en de lokale samenleving. Het doel van PUM is om samen met lokale ondernemers gezonde, veerkrachtige bedrijven en ketens op te bouwen, die effectief en duurzaam samenwerken in de hele keten. Zo wil PUM bedrijven duurzaam versterken en een blijvende positieve impact hebben op hun omgeving. Om adviseurs kennis te laten maken met PUM en de mogelijkheden om hun advisering grensoverschrijdend in te zetten, organiseert de vab in samenwerking met PUM dit webinar voor geïnteresseerde agrarische adviseurs.
 

Voor de veehouderij omvat onze expertise alle aspecten van de veehouderij sectoren. Het gaat om genetica / fokkerij, voer, huisvesting, gezondheid en verwerking tot aan vragen over de noodzakelijke infrastructuur, onderzoek en opleidingen. We ondersteunen kleine en middelgrote boeren, evenals aan hen verbonden bedrijven en organisaties in meer dan dertig landen. PUM experts werken niet alleen samen met individuele boerderijen en/of bedrijven, maar delen ook hun ervaring om volledige bedrijfsecosystemen te optimaliseren. Door bedrijven en ondersteunende organisaties aan elkaar te koppelen en, wanneer het nodig is, om gemeenschappelijke uitdagingen en kansen aan te pakken en meer economische, sociale en ecologische waarde te creëren.

Door de nieuwe benadering zijn we opzoek naar ervaren experts die op één of meerdere van de genoemde aspecten een bijdrage kunnen leveren aan de doelstellingen. Voldoende kennis van het Engels is hierbij essentieel, maar we zijn in het bijzonder ook op zoek naar mensen die de Franse taal beheersen. Dus wil jij je jouw kennis en ervaring in agrarisch advies delen en daarmee kleine en middelgrote boeren in opkomende markten ondersteunen, dan nodigen we je van harte uit om in dit webinar hier meer over te weten te komen. Naast een adviseur die zo'n avontuur aandurft, aankan en culturele sensitiviteit heeft, dien je ertoe bereid te zijn om maximaal twee keer per jaar op vrijwillige basis ondernemers te adviseren? De PUM zorgt voor uitzending en begeleid je in alles. Soms worden er ook remote adviezen verzorgd.

Bekijk gerist eens onze website voor actueel openstaande expertposities, maar maak vooral gebruik van kennismaking en de mogelijkheid van het stellen van vragen door je in te schrijven op dit webinar. Gerrit Jan Brummelhuis en Peter van Asten (beiden Sector Coördinator bij PUM) presenteren PUM, geven uitgebreid uitleg en zullen enkele praktijkvoorbeelden van uitzendingen voor het voetlicht werpen evenals alle vragen die er zijn beantwoorden.

Programma

15:15 uur  Online webinar open
15:30 uur  Start webinar
16:15 uur  Ruimte voor vragen en opmerkingen
16:30 uur  Einde