Workshop Storytelling voor agrarisch adviseurs

Leren presenteren met een boodschap die blijft hangen


Datum en tijd
20 april 2023 13:00 tot 20:00
Locatie
Boerderij Fortzicht, Voordorpsedijk 35 3737 BL Groenekan
Termijn
19 april 2023 (de uiterste aanmelddatum)
Laatste mogelijkheid tot restitutie is één week voorafgaand aan de bijeenkomst
Bijdrage
Leden* € 250,- excl. BTW
Niet leden € 400,- excl. BTW
* Leden zijn volwaardig, aspirant of erelid
PE-punten
5
Toegankelijkheid
Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk
 
Mevr. ir. E.A.J. (Esther) Hessel
Hessel Marketing & Communicatie
 
Mevr. P. (Paulien) Hogenkamp
Hogenkamp Agrarische Coaching
 
 
Dhr. drs. J.J.M. (Joep) Driessen Msc
Cowsignals training company
Dhr. mr. B.J.G. (Jonny) Hilberink FB
Alfa Accountants en Adviseurs (Zwolle)
 
Dhr. H.-W. (Hein-Willem) Leeraar ab
Hein-Willem Leeraar & partners
 
Dhr. drs. M.H.A. (Mark) van Kleef
Klevet Koeienpraktijk
 
Mevr. mr. E (Ellen) Caspers
Countus accountants + adviseurs (Groenlo)
 
Dhr. ing. J.H. (Johnny) Lankheet ab
Countus accountants + adviseurs (Groenlo)
Dhr. ing. mr. P.R. (Peter) Veldhuizen AA RB
Alfa Accountants en Adviseurs (Bleiswijk)
De kaart wordt geladen…

Leren presenteren met een boodschap die blijft hangen

Workshop Storytelling voor agrarisch adviseurs


In een volle markt met veel dagelijkse afleiding in de vorm van informatieprikkels, word je als adviseur uitgedaagd. Om klanten en andere relaties aan je te binden. En geboeid te houden. Jezelf onderscheiden met specifieke kennis alleen is steeds lastiger. En daarom is het laten zien en horen van jouw unieke persoonlijkheid, belangrijker dan ooit. Storytelling is hét middel wat je hierbij helpt. Een vaardigheid en toepassing waarmee je relaties uitbreidt en versterkt. Voor meer persoonlijk en zakelijk succes.

Op 20 april faciliteert vab de workshop Storytelling voor agrarisch adviseurs. Speciaal voor leden en introducees die bereid zijn zich van een meer persoonlijke kant te presenteren. Om van grotere meerwaarde te zijn voor klanten en andere relaties.

Tijdens de workshop wordt stil gestaan bij het belang van authenticiteit. Je maakt kennis met de SEP-methodiek voor storytelling. En gaat deze laagdrempelig oefenen in de praktijk. Na de workshop zul je met meer gemak en plezier een persoonlijke tint geven aan diverse soorten presentaties. Denk aan jouw inbreng tijdens een gesprek, een monoloog voor een grote of kleine groep mensen, het schrijven van een email, of het maken van content voor social media of nieuwsbrieven.
 

De trainer

De workshop wordt gegeven door niemand minder dan Marije Wielenga, presentatietrainer en coach, en voormalig Nederlands Kampioen Speechen. Één op één begeleid Marije succesvolle ondernemers om hun ‘founding story’ krachtiger in te zetten ten behoeve van persoonlijk en zakelijk succes. Daarnaast traint zij in-company diverse soorten teams binnen bedrijven om met meer impact, plezier en gemak voor groepen te staan. Haar doel daarmee is de saaie zakelijke presentatiestandaard drastisch te verbeteren. Waarbij de mens achter de zakelijke professional zichtbaar, voelbaar en hoorbaar wordt.

Al eerder stond Marije voor de vab-klas met een evaluatiecijfer van een 8,4 gemiddeld, mede vanwege haar connectie met de agrarische wereld en het verweven van deze specifieke sector in haar workshop. In deze training voor de vab zoomt Marije met name in op de kracht van het vertellen van JOUW verhaal in een zakelijke context. Omdat je boodschap veel langer blijft hangen bij de toehoorders wanneer deze een persoonlijk tintje krijgt. En jouw gunfactor wordt vergroot.

Marije is opgegroeid in de Noordoostpolder op een akkerbouwbedrijf wat zorgt voor een diepere connectie met agrarisch bedrijfsadviseurs. Voor ze zelfstandig ging ondernemen heeft ze verschillende jaren gewerkt in het bankwezen met bedrijfsfinancieringen. Daarmee kent ze de brug tussen de financiële wereld en de agrarische sector. Met veel plezier helpt ze ons agrarisch bedrijfsadviseurs om het verschil te maken in ons vak, door beter en authentieker te leren presenteren.  

 

 

Programma

13:00 uur  Ontvangst
13:30 uur  Start workshop storytelling
15:00 uur  Korte pauze
15:20 uur  Tweede blok workshop storytelling
17:00 uur  Korte pauze
17:20 uur  Finale workshop storytelling
18:30 uur  Afsluiting en buffet
20:00 uur  Einde


Bekijk alle activiteiten in de rubriek: