Gratis toegang SIMA Parijs voor vab-leden | Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs

Gratis toegang SIMA Parijs voor vab-leden


Bezoek gratis de SIMA in Parijs!
Van 20 t/m 24 februari 2011 vindt in Parijs de SIMA plaats, de internationale vakbeurs voor landbouw en veeteelt. Op dit moment is reeds bijna de gehele beursoppervlakte verhuurd, dus het wordt weer een succesvolle beurseditie! Daarnaast vindt tegelijkertijd de Franse landbouwmanifestatie Salon International de l’Agriculture (SIA) plaats. Mis het niet!

Veel internationale exposanten
Op de komende editie van de SIMA worden 1.300 exposanten verwacht, waarvan ongeveer 50% internationaal. Het aantal Nederlandse bedrijven dat op de beurs staat is groter dan ooit, ruim 30 exposanten. De complete exposantenlijst van de beurs kun je bekijken via deze link. Het aantal bezoekers zal ongeveer 200.000 bedragen, waarvan meer dan een kwart internationaal uit ruim 100 landen. Daarnaast zullen 500 runderen tentoongesteld worden.

Toegangsbadges SIMA 2011
Gratis toegangsbadges (klik op de link) kun je voorafgaand aan de beurs online aanvragen. Gebruik hiervoor de code VABNL. Dit scheelt mogelijke wachttijden bij de entree van de beurs. Je ontvangt dan uw badge op je emailadres. Deze badge is geldig gedurende de hele beursperiode en geeft je tevens toegang tot de Salon International de l’Agriculture.

Algemene informatie over de SIMA 2011
Alle informatie over de SIMA kun je verkrijgen op de nieuwe portal van de SIMA. Een beknopte samenvatting van alle informatie in het Nederlands vind je via deze link.

Contact in Nederland
Indien u vragen heeft betreffende een bezoek (of deelname) aan de SIMA kun je contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs: Promosalons Nederland, tel: 020-4620029, e-mail: sima@promosalons.nl
Op de website van Promosalons Nederland (www.promosalons.nl) vind je suggesties voor je verblijf in de Franse hoofdstad. Daarnaast kun je dankzij exclusieve afspraken van Promosalons Nederland met Thalys gebruik maken van speciale tarieven voor beursbezoekers: je bespaart tot 50% op de normale ticketprijs. Je kunt deze tickets boeken via de Thalyslink op website van Promosalons Nederland.