SIMA 2015 - aanbieding voor vab-leden


Gratis beursbezoek aan de SIMA in Parijs!

Van 22 t/m 26 februari 2015 vindt in Parijs de 76ste editie van de SIMA plaats, de internationale vakbeurs voor landbouw en veeteelt. Het sectorgerichte aanbod van de SIMA 2015 is uitgebreid en wordt voortaan ingedeeld in de hallen 3 t/m 7 van het beurscomplex Paris Nord Villepinte. In de nieuwe hal 7 bevindt zich naast aanbod van de SIMAGENA van 200 fokkers, bestaande uit 250 runderen (melk- en vleesvee) en 7 verschillende rassen, tevens materieel voor de veehouderij, material handling, transport en methanisering. Mis het niet!

 

Veel internationale exposanten

Tijdens de SIMA 2015 worden 1.700 exposanten verwacht, met een aanzienlijke toename van het aantal internationale deelnemers (+17% standoppervlakte ten opzichte van de SIMA 2013). De complete exposantenlijst van de beurs kunt u bekijken via deze link. Naar verwachting zullen er 250.000 bezoekers uit 45 landen naar de vakbeurs komen. Voor meer beursinformatie: www.simaonline.com

 

Het programma van de SIMA 2015

Innovatie vormt de absolute basis van de SIMA 2015 en is dit jaar overal op de beurs terug te vinden dankzij het logo "Innovation First!". De laatste technologische innovaties voor landbouwmaterieel evenals 600 nieuwe producten van exposanten worden gepresenteerd en daarnaast biedt de SIMA een uitgebreid beursprogramma bestaande uit 22 themagerichte workshops, 6 technische conferenties en 7 internationale bijeenkomsten. 

 

Gratis beursbezoek voor internationale bezoekers

Vraag nu uw gratis toegangsbadge aan via deze link. Dit scheelt u wachttijden bij de beursingang. Deze badge is geldig gedurende de hele beursperiode. Internationale bezoekers zijn bovendien welkom in de International Club, gelegen op de verdieping van hal 6, voor een kop koffie, het gebruik van wifi en een gratis beurscatalogus!

 

Reis en verblijf
Met de Thalys reist u snel en comfortabel naar Parijs. De Thalys rijdt 9 keer per dag vanuit Amsterdam, via Schiphol en Rotterdam in 3 uur en 19 minuten naar Parijs. Vanaf Rotterdam Centraal is deze reistijd slechts 2.36 uur. Boek uw tickets via deze link.

Ook biedt de SIMA, in samenwerking met Air France-KLM, korting aan op retourtickets naar Parijs. Via www.airfranceklm-globalmeetings.com boekt u uw retourticket met de speciale actiecode 22576AF. Boek uw hotel bij onze partner Easytobook of laat uw reis verzorgen door onze reispartner Anko Zakenreizen

 

Contact in Nederland

Indien u vragen heeft betreffende een bezoek (of deelname) aan de SIMA kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs: Promosalons Nederland, tel: 020-4620029,  e-mail:info@promosalons.nl.