Zorg dat je goed voor de dag komt!


Onze nieuwe website biedt jou als vab-lid veel mogelijkheden om je te profileren. Je kunt meerdere werkgevers invullen, een mooie foto uploaden en al je specialisaties noemen. Bovendien kun je gemakkelijk koppelen met je LinkedIn profiel.

Jouw vab-profiel

Leden hebben op onze website een prominente plaats. Je kunt je profiel zelf invullen en bijhouden. Het nieuwe ledenprofiel is helemaal van deze tijd. Zo zijn er meer adressen mogelijk (van bijvoorbeeld je eigen bedrijf, maar ook de werkgever waar je een aantal uren per week werkt). Koppelingen naar LinkedIn, Twitter en ook Facebook zijn mogelijk en er is natuurlijk de mogelijkheid om je profiel compleet te maken met een foto.

Privacy

Niet onbelangrijk: alle invulvelden kunnen met eigen privacy instellingen zichtbaar worden gemaakt of juist niet, op een aantal basisgegevens na. Hiervoor is een apart tabblad, waar je kunt aanvinken wat zichtbaar moet zijn.

Vindbaar zijn

Vindbaarheid is alles tegenwoordig en de vab werkt hier volop aan. Zo kun je in je profiel jezelf profileren als specialist in verschillende agrarische sectoren, maar ook op verschillende vakgebieden. Doe dat ook, het helpt bezoekers op de website te zoeken naar datgene wat ze nodig hebben en wat jij biedt! Je vindt al deze keuzes onder: werkveld -> sectoren en vakgebieden.

LinkedIn

De koppeling met LinkedIn zorgt er niet alleen voor dat mensen die onze site bezoeken je hele profiel kunnen zien, ze zien ook direct wie jullie gezamenlijke kennissen zijn. Dit helpt hen bij de keuze voor de juiste adviseur.

Klik hieronder om direct met je profiel aan de slag te gaan!

Inloggen

Aandachtspunt juli 2016: Let op! De PE-punten kunnen nog niet naar behoren worden aangepast. We zijn hier hard aan aan het werk. Momenteel kun je je PE-punten dus nog niet bijwerken. Excuses voor het ongemak.

Ook interessant