Lid worden

Wanneer je lid wordt van de vab profiteer je van de kennis en ervaring van alle vab-adviseurs. Je kunt naar de vorm van je lidmaatschap deelnemen aan onze studiemiddagen, trainingen en netwerkbijeenkomsten, maar ook gebruik maken van de erkenning van de vereniging binnen het Bedrijfsadviseringssysteem (BAS). Dat laatste kan ook los van lidmaatschap, kies dan voor BAS-gebruik binnen het aanmeldingsformulier.

Via de vab kom je in contact met vakgenoten met wie je kunt sparren en discussiëren. Niet alleen inhoudelijke kennis van zaken, maar vooral ook de vertaalslag naar het advies dat je bij de ondernemer aan de keukentafel geeft is voor de vab belangrijk. Bij ons hoor je dingen die je direct de volgende dag in je werk kunt toepassen en voel je je gesterkt in een ons-kent-ons netwerk van adviseurs die zich willen onderscheiden in het agrarische advieswerk door met hun kennis en vaardigheden samen sterk te staan ten gunste van alle Nederlandse boeren en tuinders.

Groeien in kwaliteit, in ambitie en in netwerk, dat doe je bij de vab. Lees meer over de voordelen van het lidmaatschap van de vab.


Meer informatie en tarieven Aanmelden als lid