Onze vacatures

De Vereniging van Agrarische Bedrijfsadviseurs (vab) is dé erkende beroepsvereniging voor agrarische professionals. Onze adviseurs en coaches vormen een landelijke netwerk, die ondernemers in de agrarische sector adviseren en begeleiden. Onze leden onderscheiden zich door hun inhoudelijke kennis en ervaring en hebben een grote rol in de transitie waarin de sector zich op dit moment bevindt.  

Ben jij ook enthousiast over het agrarisch adviesvak? Wil je vanuit jouw expertise meebouwen aan onze vereniging? Lees dan verder want wij zijn op zoek betrokken bestuurder in de rol als penningmeester.

Bestuurder (penningmeester)

De positie:
Wij zoeken een betrokken bestuurder die samen met de andere bestuursleden verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de vereniging. Wij verwachten van jou, dat je: 

  • Ervaring hebt met het vakgebied van de agrarische adviseur en dat je weet wat er in de advieswereld speelt, zowel bij grotere organisaties als bij de kleinere (éénmans-)zaken. 
  • Meebouwt aan verbinding in de agrarische sector en de daaraan verbonden instanties (zoals Ministerie van LNV, RVO, Groene Kennisinstellingen, Netwerk Platteland, Regieorganisaties, etc.)
  • Beschikt over uitstekende financiële expertise vanuit relevante opleiding en door ervaring als controller, financieel manager/directeur, accountant of andere relevante aantoonbare werkervaring. Vanuit je financiële expertise hou je toezicht op de financiële administratie, het financieel beleid en de exploitatie, waarbij een hands-on mentaliteit gewenst is. Fiscale kennis is een pré.

Ons aanbod
We kijken er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan. Kom je in ons bestuur dan mag je rekenen op:

  • Een plek binnen een betrokken bestuur met daarbij een prettige en informele werksfeer.
  • Ondersteuning krijgen van een professioneel en dynamisch verenigingsbureau.
  • Ruimte om je netwerk en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Een onkosten - en vacatiegeldenregeling.

Inzet
Het bestuur vergadert gemiddeld acht keer per jaar, waarvan één themadag met onze werkgroepen. Wij rekenen op je ambassadeurschap en er is ruimte voor projectmatige werkzaamheden en/of voor de zitting in één van onze werkgroep(en).

Meer informatie en reageren
Hebben we jou enthousiast gemaakt of wil je meer informatie hebben? Stuur dan een mail naar Frank Pisters (voorzitter@vabnett.nl)

Meer informatie over de erkende beroepsvereniging van en voor agrarische bedrijfsadviseurs treft u aan op Wie zijn wij? | Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs (vabnet.nl)

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar.