Workshop Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

.


Datum en tijd
22 juni 2021 13:30 tot 20:00
Locatie
Congrescentrum Bouw en Infrapark (gebouw 60, zaal Oranje-Nassau), Ceintuurbaan 2 3847 LG Harderwijk
Termijn
21 juni 2021 (de uiterste aanmelddatum)
Laatste mogelijkheid tot restitutie is één week voorafgaand aan de bijeenkomst
Bijdrage
Leden* € 250,- excl. BTW
Niet leden € 495,- excl. BTW
* Leden zijn volwaardig, aspirant of erelid
PE-punten
4
Toegankelijkheid
Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk
 
Mevr. ing. L. (Linda) Brouwer
PPP-Agro Advies West BV
 
Dhr. J. (Jan) van der Linde Msc RBc
Bijlsma & Van der Linde Agro Advies (Blokzijl)
 
Dhr. ing. P.G.M. (Peter) Zanderink
Cost Accounting (inzake Peter Zanderink, kostenplaats 3167740 F&A)
 
 
Dhr. H.-W. (Hein-Willem) Leeraar ab
Hein-Willem Leeraar & partners
 
Mevr. ir. C.P.J. (Lianne) Veenstra-de Jager
Lianne Veenstra Agrocoaching
 
 
Dhr. ing. J.J. (John) Daalhuizen
Alfa Accountants en Adviseurs (Gorinchem)
 
Dhr. ing. E. (Erik) Bijker
Countus accountants + adviseurs (Hardenberg)
 
Dhr. J.G.M. (Hans) Tesselaar ab
Flynth Adviseurs en Accountants B.V. (Flynth Schagen - 720)
 
Dhr. ing. D. (Derk) Pullen ab
Derk Pullen Advies
Dhr. F.W. (Frank) Bax
ABAB
 
Mevr. ir. E.A.J. (Esther) Hessel
Hessel Marketing & Communicatie
De kaart wordt geladen…

Hoor jij wat de ander Niet zegt?

Workshop Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)


Als agrarisch bedrijfsadviseur ben je vanzelfsprekend communicatief erg vaardig. Snel schakelen, andere partijen overtuigen, het zit in je bloed. 
Waarom dan deze workshop Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) voor professionals, de studie van succesvol communiceren? Omdat er vandaag de dag (nog) meer van je wordt verwacht. Er wordt niet alleen aanspraak gemaakt op jouw kennis van zaken en actualiteiten op verschillende vakgebieden, er wordt ook meer gevraagd van jouw communicatie skills. Dat doe je door goed te luisteren en signalen op te pikken, voordat ze worden uitgesproken. Binnen NLP noemen we dat; ‘het ongezegde kunnen horen, oppikken wat de ander niet zegt’. Hierdoor kan je problemen voor zijn, een nóg hechtere band met jouw klanten opbouwen, veel eerder bij hen aan tafel komen én (extra) omzet creëren.
In de workshop laten we je kennis maken met een aantal belangrijke pijlers van Neuro Linguïstisch Programmeren.
 

De kaart is niet het gebied

We maken allemaal een eigen beeld van de werkelijkheid om ons heen. HOE we dat doen? Door onbewuste filtering op wat we waarnemen. In de workshop laten we je kennis maken met de belangrijkste filters die impact hebben op overtuigingen, aannames, denken en (onder)handelen. Perfect en direct inzetbaar in de zakelijke markt.
 

De kracht van taal

Adviseren is de kunst van communiceren met impact. Een advies is pas echt van waarde als er iets mee wordt gedaan. Het vermogen om van het begin af aan een vertrouwensband op te bouwen zorgt voor draagvlak. Leer jezelf aan te passen bij de taalpatronen van de ander, waardoor jij het ultieme verschil kunt maken in het adviesproces. NLP geeft jou meer inzichten, rust en ruimte in jezelf waardoor ook ‘lastige’ gesprekken een stuk effectiever en doelgerichter worden.
 

Hiërarchie in veranderingsprocessen

Als bedrijfsadviseur ben je betrokken bij belangrijke veranderingswensen / noodzaak die grote invloed kan hebben op jouw klant. Tijdens de workshop laten wij je kennis maken met een NLP model dat inzicht geeft op welk niveau van de communicatie de problemen én kansen om de doelen te bereiken zich voordoen. Als het gaat om verandering helpt dit model om inzicht te geven waar de grootste hefboom te vinden is.
 

Connie Keurentjes en Michael de Man van Frame

Frame NLP Opleidingscentrum

De workshop NLP wordt gegeven door Connie Keurentjes en Michael de Man van het Frame NLP Opleidingscentrum. Hierbij stellen deze twee professionals zichzelf kort voor:

Connie is naast internationaal gecertificeerd NLP Master/Trainer, (business)coach en mediator, gewoon ook Connie met een passie voor alles wat met persoonlijke groei en ontwikkeling te maken heeft. In 2000 is zij met mijn bedrijf Frame gestart, dat later is uitgebreid met het NLP Opleidingscentrum. Dat doet ze niet alleen, maar samen met professionele medewerkers/trainers. Inmiddels heeft Frame al honderden mensen getraind en gecertificeerd op het gebied van communicatie en effectiviteit, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Haar grootste voldoening vind ze in het verstevigen van vakman/vrouwschap, waarbij zij zichzelf als gids ziet, die een stukje meeloopt en weer vertrekt als het doel is bereikt. Nieuwe paden ontdek je immers door erop te gaan lopen. Haar motto is: Life happens to everyone. It’s how we deal wit hit that counts.

Michael werkt bij een retail-organisatie als adviseur en is een sparingspartner en coach voor ondernemers die bij deze organisatie zijn aangesloten. Zowel privé als zakelijk onderhoud hij relaties op basis van vertrouwen en samenwerking. Hij kan goed empathisch luisteren en is belangstellend en geïnteresseerd in wat de ander bezig houd. Als rustig en gecontroleerde persoonlijkheid, die eerst denkt voor er een reactie komt, toont hij duidelijk en direct respect voor mijn gesprekspartner. Zijn NLP attitude en vaardigheden hebben daarbij een positieve meerwaarde ingegeven. Als hij een rol kan spelen in het helpen van andere met het bereiken van hun doel(en) geeft dat hem energie en hij is ervan overtuigd dat het geven van andere inzichten, mensen in staat zijn hun scoop te verbreden en zelfs vaste gewoontes te vervangen.

Programma

13:30 uur  Ontvangst
14:00 uur  Start eerste deel workshop NLP
16:00 uur  Pauze
16:30 uur  Tweede deel workshop NLP
18:15 uur  Ruimte voor vragen en discussie
18:30 uur  Afsluiting en buffet
20:00 uur  Einde


Bekijk alle activiteiten in de rubriek: